Compatibele versies
Purés de verduras al vapor congelados (judías verdes, calabaza y remolacha)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de agua
- 500 g de remolacha fresca con piel
-
500
g de judías verdes frescas en trozos
of 500 g de espárragos verdes en trozos - 500 g de pulpa de calabaza en dados
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 115 kJ / 27 kcal
- Eiwitten
- 2.24 g
- Koolhydraten
- 3.74 g
- Vetten
- 0.39 g
- Vezels
- 2.75 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Puré de patata, zanahoria y calabacín
30 min
Puré de batata en cubitos
1h
Puré de calabaza, patata y puerro con merluza
25 Min
Puré de patata y calabaza
25 Min
Puré de patata y zanahoria
25 Min
Puré de calabaza en cubitos
50 min
Puré de puerro, calabacín y batata
25 Min
Puré de calabacín en cubitos
50 min
Puré de judías verdes, calabaza y puerro
25 Min
Puré de pescado blanco cocido (en cubitos)
5h 15min
Puré de zanahoria en cubitos
1h
Puré de zanahoria y manzana con pollo
30 min