Purés de verduras al vapor congelados (judías verdes, calabaza y remolacha)

Purés de verduras al vapor congelados (judías verdes, calabaza y remolacha)

4.1 8 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
1 ración

Ingrediënten

  • 1000 g de agua
  • 500 g de remolacha fresca con piel
  • 500 g de judías verdes frescas en trozos
    500 g de espárragos verdes, en trozos
  • 500 g de pulpa de calabaza en dados

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 2.24 g
Calorieën 115 kJ / 27 kcal
Vetten 0.39 g
Vezels 2.75 g
Koolhydraten 3.74 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...