Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème pâtissière
- 250 g de lait
- 25 g de fécule de maïs
- 1 œuf
- 1 jaune d'œuf
- 30 g de sucre vanillé maison
- 40 g de sucre en poudre
La pâte à brioche
- 300 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 2 pincées de sel
- 25 g de sucre en poudre
- 140 g de lait
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 60 g de pépites de chocolat
- 1 œuf
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1986 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 18.5 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Napolitain
73 Std. 40 Min
Baguette viennoise
4 Std. 25 Min
Pain au chocolat
24h
Panini jambon-fromage
2h 45min
Roulés briochés au chocolat
2h 40min
Brioche "super bonne"
3 Std.
Bun à burger
4 godz. 10 min
Pains au lait fourrés (Découverte)
45 Min
Brioche de Jeanne
4h 15min
Petits pains au lait hérissons
2h 35min
Chouquettes
1 Std.
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2h