Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit roulé express
- 4 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 110 g de sucre en poudre
- 120 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 100 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
La ganache au praliné
- 150 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 150 g de chocolat au lait praliné, détaillé en morceaux
- 250 g de crème liquide 35% m.g.
- 40 g de pralin
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2154 kJ / 515 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 36 g
Alternatieve recepten
Bûche tout chocolat
7h 20min
Gâteau roulé à la fraise et au mascarpone
1h 20 min
Galette des rois à la crème d'amande
1 Std. 15 Min
Bûche au chocolat, mousse au chocolat pralinée
2 Std. 30 Min
Bûche roulée vanille-chocolat
2 godz.
Bûche roulée au caramel au beurre salé et croustillant praliné
3u.
Nid de Pâques
1 Std. 45 Min
Bûche meringuée au citron
1 Std. 15 Min
Génoise au chocolat
45 min
Ganache au chocolat
20 min
Génoise aux fraises et son coulis
1 Std. 15 Min
Bûche de Noël façon forêt-noire
2 Std. 30 Min