Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 80 g de sucre en poudre
- 100 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
La garniture
- 80 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de sucre vanillé maison
- 350 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 100 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min., très froide
- 250 g de fraises, coupées en deux
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1984 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 30.6 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte aux fraises et chocolat
3 godz.
Tarte aux fraises
4h
Fondant chocolat en robe de fruits
3h 45min
Tarte fraise, chantilly et pistache
40min
Charlotte aux fraises
12h 30min
Tarte magique aux fraises
1h 30min
Tartelette chocolat-citron meringuée
3h 45min
Fruits frais, crumble de sarrasin et crème chantilly
40min
Choux chantilly au clou de girofle
1 Std. 25 Min
Tiramisu aux fraises
4h 30min
Mousse chocolat noir-caramel
4h 45min
Choux chantilly et fruits rouges
2h