Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Polenta
- 230 g Weizenmehl, universal, etwas mehr zum Bemehlen
- 2 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL Backpulver
- 1 TL Natron
- 80 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Buttermilch
- 3 Eier
- 125 g Blattspinat, frisch
- 3 Stängel frische Minze, Blätter abgezupft
- 150 g Feta, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 12 Cherrytomaten, halbiert
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 945 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Polentatarte mit Ricotta und Kürbis
1h 5min
Erdäpfel-Spinat-Krapfen
1h 25min
Rosmarin-Parmesan-Waffeln
30min
Zucchini-Parmesan-Küchlein
40min
Polenta-Muffins
1h 15min
Kürbispfannkuchen mit Petersilien-Dip
40min
Bärlauchmuffins
1h 10min
Polenta-Muffins
1h
Pastinaken-Sesam-Suppe mit Couscousknöderln
1h 10min
Tomaten-Avocado-Muffins
45min
Gemüse-Käse-Muffins
35 min
Polenta mit Spinat und Käse
1h