Heidelbeerkuchen (glutenfrei, vegan)
TM6 TM5

Heidelbeerkuchen (glutenfrei, vegan)

3.6 (301 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 130 g Sonnenblumenöl, etwas mehr zum Einfetten
  • 100 g Rundkornreis
  • 150 g Maismehl, fein gemahlen
  • 150 g Zucker
  • 1 EL Vanillezucker
  • 2 TL Weinstein-Backpulver
  • 250 g Wasser
  • 2 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
  • 500 g Heidelbeeren, frisch oder gefroren
  • Staubzucker zum Bestreuen

Voeding
per 1 Stücke
Calorieën
1040 kJ / 248 kcal
Eiwitten
2 g
Koolhydraten
33 g
Vetten
12 g
Vezels
2.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten