Chile relleno de picadillo de tempeh

Chile relleno de picadillo de tempeh

4.0 5 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
8 piezas

Ingrediënten

Caldillo
  • 55 g de cebolla
  • 700 g de jitomate cortado en cuartos
  • 45 g de chile chipotle adobado
  • 10 g de aceite de oliva
  • 2 cditas de sal gruesa
Picadillo
  • 700 g de tempeh
  • 600 g de agua
  • 25 g de aceite
  • 60 g de cebolla
  • 120 g de zanahoria pelada y cortada en cubos pequeños
  • 125 g de papa pelada y cortada en cubos pequeños
  • 3 cdas de salsa maggi
  • 2 cdas de salsa Inglesa
  • 1 cucharadita de sal gruesa
Chiles rellenos
  • 80 g de plátano macho maduro, pelado y cortado en cubos pequeños.
  • 8 chiles poblanos asados, sudados, pelados y sin semillas. Cortados para rellenar

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 pieza

Eiwitten 19 g
Calorieën 1285 kJ / 306 kcal
Vetten 12 g
Vezels 2 g
Koolhydraten 33 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...