Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hazelnut chocolate spread
- 150 g raw hazelnuts, skins on
- 40 g raw cacao powder
- 100 g pure maple syrup
- 100 g full cream milk
Cupcakes
- 130 g raw hazelnuts, skins on
- 60 g buckwheat flour (see Tips)
- 40 g raw cacao powder (see Tips)
- 2 tsp baking powder (see Tips)
- ⅛ tsp stevia extract powder (optional)
- 70 g extra virgin olive oil
- 120 g pure maple syrup
- 2 eggs
- 80 g milk
- 100 g hazelnut chocolate spread (see Tips)
Icing
- 1 avocado, ripe, flesh only
- 90 g pure maple syrup
- 30 g raw cacao powder
- 80 g hazelnut chocolate spread (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1224.4 kJ / 291.5 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 15.7 g
- Vetten
- 22.2 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 79.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Butterfly cakes
1 godz.
Wholemeal spelt doughnuts with cacao glaze
45min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1 godz.
Alphabet cupcakes
25 Std. 30 Min
Chocolate cupcakes with vanilla coconut icing
29h 10min
Vanilla honey cupcakes
1h 20min
Two-layer chocolate cake
3h 20 min
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
1 godz. 30 min
Chocolate spelt biscuits
5h 10 min
Basic berry muffins
40min
Quinoa choc-chip biscuits
35min
Chocolate cupcakes
1h 20min