Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hazelnut chocolate spread
- 150 g raw hazelnuts, skins on
- 40 g raw cacao powder
- 100 g pure maple syrup
- 100 g full cream milk
Cupcakes
- 130 g raw hazelnuts, skins on
- 60 g buckwheat flour (see Tips)
- 40 g raw cacao powder (see Tips)
- 2 tsp baking powder (see Tips)
- ⅛ tsp stevia extract powder (optional)
- 70 g extra virgin olive oil
- 120 g pure maple syrup
- 2 eggs
- 80 g milk
- 100 g hazelnut chocolate spread (see Tips)
Icing
- 1 avocado, ripe, flesh only
- 90 g pure maple syrup
- 30 g raw cacao powder
- 80 g hazelnut chocolate spread (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1224.4 kJ / 291.5 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 15.7 g
- Vetten
- 22.2 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 79.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gluten free birthday sponge cake
1h 10min
Butterfly cakes
1 Std.
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1 Std.
Chocolate cupcakes with vanilla coconut icing
29 Std. 10 Min
Chocolate cake with lime cream
1h 5min
Raw carrot cake
5h 30 min
Vanilla honey cupcakes
1hod. 20min
Gluten free gingerbread cookies
2 Std. 35 Min
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
1 Std. 30 Min
Basic chocolate cupcakes
40 Min
Chocolate cupcakes
1hod. 20min
Dark chocolate frosting
10 Min