Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 - 4 cabezas de ajos (400-500 g)
- 800 g de agua
- 300 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 ramita de romero fresco
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 hoja de laurel seca
- ½ cucharadita de sal
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 4126 kJ / 987 kcal
- Eiwitten
- 25.4 g
- Koolhydraten
- 105.3 g
- Vetten
- 51.6 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 9.4 g
- Natrium
- 1018.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Queso fresco
16 Std. 30 Min
Concentrado de caldo de verduras de aprovechamiento
45 min
Mermelada de cebolla roja al vino tinto
1h 40min
Nueces pacanas especiadas
30 min
Zanahorias fermentadas
84h 30min
Cebollas fermentadas
96h
Salsa de caramelo
1h 30min
Conserva de calabacín picante con tomate
1h 40min
Mantequilla y suero de leche
20min
Concentrado de choriceros o ñoras
20min
Ajos confitados
30 min
Mermelada de tomate
50min