Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 - 4 cabezas de ajos (400-500 g)
- 800 g de agua
- 300 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 ramita de romero fresco
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 hoja de laurel seca
- ½ cucharadita de sal
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 4126 kJ / 987 kcal
- Eiwitten
- 25.4 g
- Koolhydraten
- 105.3 g
- Vetten
- 51.6 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 9.4 g
- Natrium
- 1018.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ajo picado (100 g)
15min
Salsa de caramelo
1 Std. 30 Min
Queso fresco
16h 30min
Caramelos de toffee
2h
Mantequilla y suero de leche
20 Min
Concentrado de choriceros o ñoras
20 Min
Mermelada de chile jalapeño rojo
1 Std.
Ajo picado (25-70 g)
10min
Mermelada de cebolla roja al vino tinto
1h 40min
Chalota caramelizada (350 g)
25min
Reducción de vinagre balsámico para verduras asadas
20 Min
Ajos confitados
30 Min