Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de queso Gruyère
- 260 g de harina
- 130 g de mantequilla
- 3 huevos
- 1 yema de huevo
- ½ cucharadita de sal fina
- 1 cucharada de agua
- frijol negro seco, crudo
- 220 g de tocino ahumado, de ½ cm de grosor y en trozos
- 130 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 40 g de leche
- 5 g de cebollín, picado
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 2129 kJ / 507 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche de espinacas con tocino
2j
Salsa bechamel
15min
Salsa de 4 quesos
20 min
Focaccia de romero y jitomate deshidratado
1j 20 menit
Focaccia con cebolla, aceitunas y romero
1j
Quiche lorraine
45 Min
Lasaña de espinaca y queso
2h 45 min
Quiche lorraine
45 Min
Quiche de cuatro quesos y durazno
1h 10 min
Salsa Aurora (Bechamel con jitomate) TM6
15min
Pasta quebrada (para quiche)
7 Min
Pasta quebrada
5 min