Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g de mantequilla, y un poco más para engrasar
- 20 g de leche
-
20
g de levadura prensada fresca, desmenuzada
of 2 cditas de levadura seca instantánea (aprox. 12 g) - 350 g de harina, y un poco más para espolvorear
- 4 huevos
- 60 - 100 g de azúcar, o al gusto
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 1 yema de huevo, para barnizar
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 836 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta Tatin
1h 15min
Pan de brioche
5h
Rosca de Reyes
3h
Corona de brioche de crema de whisky TM6
5h
Quiche lorraine
45 Min
Quiche lorraine
45 Min
Brioche
8h
English muffins
1 godz. 30 min
Focaccia - Demo presentadores
35 min
Bolillos caseros
1h 40 min
Scones con mantequilla de frambuesa
25 Min
Pan brioche
14 Std.