![Brioche Brioche](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/107EB84F-5BD1-4074-86F7-49D4A91FC440/Derivates/8AF0A2A9-4920-4484-B89B-145A164FEE3D.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g de mantequilla, y un poco más para engrasar
- 20 g de leche
-
20
g de levadura prensada fresca, desmenuzada
of 2 cditas de levadura seca instantánea (aprox. 12 g) - 350 g de harina, y un poco más para espolvorear
- 4 huevos
- 60 - 100 g de azúcar, o al gusto
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 1 yema de huevo, para barnizar
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 836 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Masa para pasta fresca
1 Std.
Pan de caja con ajonjolí
2 Std.
Focaccia de romero y jitomate deshidratado
1 godz. 20 min
Pasta para pay
1 Std.
Enjambres picositos
1 Std.
Pan de brioche
5h
Rosca de Reyes
3h
Biscotti de chabacano y pistache
1 Std.
Yoghurt natural
11 godz. 10 min
Pasta quebrada
5 min
English muffins
1h 30min
Hojaldre rápida
1 godz. 20 min