Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de aceite de oliva
- 1000 g de aguja de ternera en trozos de 4-5 cm
- 150 g de beicon entreverado, curado y ahumado (en tiras de 5 mm)
- 250 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 150 g de zanahorias en rodajas
- 250 g de vino tinto
- 250 g de caldo de carne
- 1 cucharada de tomate concentrado
-
2
ramitas de tomillo fresco
of 1 cucharadita de tomillo seco - 1 hoja de laurel seca
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 200 g de champiñones frescos en cuartos
- 200 g de cebollitas francesas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1626 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 41.9 g
- Koolhydraten
- 7.9 g
- Vetten
- 21.09 g
- Vezels
- 2.7 g
Alternatieve recepten
Satay de pollo con salsa de cacahuetes (Hestan Cue™)
2h 25 min
Pollo georgiano con bulgur
1 godz. 15 min
New England clam chowder (Sopa de almejas de Nueva Inglaterra)
2 godz.
Pollo tika masala
6h 40min
Garam masala
5 min
Langostinos tikka masala (Hestan Cue™)
25min
Pato a las cinco especias con champiñones, verduras orientales y arroz
1h 5min
Cerdo salteado con vegetales estilo Chino TM6
1h 20min
Boeuf burguignon
1 godz. 10 min
Sándwich de filete de res
2 godz. 30 min
Pollo caramelizado con sésamo - Malasia
1h 25min
Boeuf bourguignon (Cocción lenta)
3h 30min