Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de aceite de oliva
- 1000 g de aguja de ternera en trozos de 4-5 cm
- 150 g de beicon entreverado, curado y ahumado (en tiras de 5 mm)
- 250 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 150 g de zanahorias en rodajas
- 250 g de vino tinto
- 250 g de caldo de carne
- 1 cucharada de tomate concentrado
-
2
ramitas de tomillo fresco
of 1 cucharadita de tomillo seco - 1 hoja de laurel seca
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 200 g de champiñones frescos en cuartos
- 200 g de cebollitas francesas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1626 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 41.9 g
- Koolhydraten
- 7.9 g
- Vetten
- 21.09 g
- Vezels
- 2.7 g
Alternatieve recepten
Mongolian beef
1h 20min
Pollo tika masala
6h 40min
Pollo tandoor
6 godz. 45 min
Filete a la pimienta
20 Min
Tom yum
40 Min
Pollo con costra de parmesano y crema de limón
40 Min
Carne con té limón (Kuruma iraichchi) y roti de coco (pan plano)
1hod. 40min
New England clam chowder (Sopa de almejas de Nueva Inglaterra)
2h
Satay de res
2 Std. 30 Min
Boeuf bourguignon en cocción lenta
3 Std. 30 Min
Boeuf burguignon
1 Std. 10 Min
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min