Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les pâtes fraîches
- 240 g d'eau
- 40 g de fleurs de courgette, sans tige et pistil
- 1 c. à café rase de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de semoule de blé dur
La sauce aux courgettes
-
2
oignons nouveaux, coupés en morceaux
of 2 poireaux, coupés en morceaux - 2 courgettes, détaillées en julienne
- 10 g de fleurs de courgette, sans tige et pistil
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2205 kJ / 527 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 98.3 g
- Vetten
- 10.7 g
- Vezels
- 5.25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi de pois chiches à la bolognaise
1 Std. 15 Min
Soupe au pistou
1 Std. 25 Min
Boulettes de viande ovnis
1sa
Focaccia croustillante
1h 55min
Focaccia au brocoli-rave
2h 10min
Soldats de Pavie (beignets de morue rouge au poivron)
Geen beoordelingen
Canapés de polenta sans gluten
2 Std. 30 Min
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12 Std.
Farofa
15 Min
Pissaladière
3h
Tarte aux 3 légumes
1 Std. 25 Min
Gnocchi de pomme de terre farcis aux courgettes
1 Std. 15 Min