咖哩軟殼蟹

咖哩軟殼蟹

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 4u.
Totaal 5u. 15min
6 人份

Ingrediënten

  • 軟殼蟹 洗淨;清除內臟
    6 隻
  • 麵粉
    50 克
  • 打散
    2 顆
  • 地瓜粉
    50 克
  • 大薏仁 浸泡4小時、瀝乾水份
    150 克
  • 馬鈴薯 (約200克),切小塊
    1 顆
  • 15 克
  • 洋蔥 切塊
    85 克
  • 紅蘿蔔 切塊
    80 克
  • 高湯 (雞高湯或大骨高湯)
    500 克
  • 泰式綠咖哩醬 (或泰式黃咖哩醬)
    35 克
  • ¼ 茶匙
  • 椰漿
    50 克
  • 筊白筍 切塊(約3公分)
    80 克
  • 新鮮四季豆 切段
    80 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 19.8 g
Calorieën 1385 kJ / 331 kcal
Vetten 7.2 g
Vezels 2.4 g
Koolhydraten 47 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...