Apparaten en accessoires
Shichimi togarashi oysters
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
6 portions
Ingrediënten
-
mandarin peel only1
-
chilli powder1 tbsp
-
sansho (see Tips)3 tbsp
-
black sesame seeds1 tbsp
-
white sesame seeds2 tbsp
-
poppy seeds2 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
nori sheets torn into large pieces½ sheet
-
fresh oysters shucked12
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
214.7 mg
Eiwitten
5.8 g
Calorieën
335.8 kJ /
79.8 kcal
Vetten
4.7 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
0.7 g
Koolhydraten
2.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2u. 50min
Pork vindaloo
2u. 20min
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35min
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4u.
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2u. 20min
Beetroot ketchup
1u. 15min
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55min
Prawn balls with pickled vegetables
1u. 15min
Wholegrain mustard
120u.
Traditional hommus
25u. 5min
Gluten free barbecue sauce
50min
Red onion relish
50min