Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Semmelknödel
- 2 Brötchen vom Vortag, mit Vollkornanteil (130 g), in Scheiben (1 cm)
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1 Zwiebel, halbiert
- 10 g Öl
- 60 g fettarme Milch
- 1 Ei
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
Porree-Pilz-Ragout
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 10 g Öl
- 500 g Wasser
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 200 g frische Pilze, halbiert, ggf. geviertelt
- 200 g Porree, in Ringen (1 cm)
- 100 g Milch
- 2 geh. TL Speisestärke (10 g)
- ¾ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1785 kJ / 426 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 11.7 g
Alternatieve recepten
Erdäpfelrösti mit Schwammerlsauce
40 min
Spinat-Käse-Spätzle
20 min
Schupfnudeln mit Sauerkraut
50min
Spinatspätzle mit Champignonsauce
1h 30min
Schupfnudeln mit Sauerkraut
1h
Brotknöpfle mit Salat
1h
Kaspressknödel mit Blattsalat
1h 40min
Steinpilzragout mit Semmelnocken
1h
Bärlauch-Kartoffel-Käse-Spätzle
1 Std. 15 Min
Tassenknödel mit Tomaten-Pfifferling-Ragout
1h
Erdäpfel-Spinat-Roulade
2h 30min
Kas-Press-Knödel
45 min