Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund Petersilie, glatt, ohne Stiele
- 400 g Kohlrabi, in Stücken
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 30 g Butter
- 600 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
-
400
g Räucherforellenfilets, in Stücken
of 400 g Lachs, geräuchert (Stremellachs), in Stücken - 35 g Meerrettich aus dem Glas
- ¼ TL Muskat
- 100 g Sahne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1169 kJ / 279 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Erdäpfelschaumsuppe mit Steinpilzen
35 Min
Forellencremesuppe
40 Min
Selleriecremesuppe mit Chilibutter
30min
Steirische Fischsulz
7h
Meerrettichsuppe
45min
Radieschensuppe mit Kressenockerl
35 Min
Saiblingsfilets auf Krenrisotto und Frühlingsgemüse
1h
Pfeffermakrelen-Suppe
35 Min
Selleriecremesuppe mit Kräuterseitlingen
45min
Kokos-Möhren-Suppe mit Garnelen
35 Min
Krautsuppe mit Speck
40 Min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40 Min