Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund Petersilie, glatt, ohne Stiele
- 400 g Kohlrabi, in Stücken
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 30 g Butter
- 600 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
-
400
g Räucherforellenfilets, in Stücken
of 400 g Lachs, geräuchert (Stremellachs), in Stücken - 35 g Meerrettich aus dem Glas
- ¼ TL Muskat
- 100 g Sahne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1169 kJ / 279 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1 godz.
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6h 15min
Erdäpfelschaumsuppe mit Steinpilzen
35 min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2 godz. 40 min
Ravanello Tonnato
20 min
Kopfsalat-Schaumsuppe mit Forellenklößchen
50 Min
Krautsuppe mit Speck
40min
Sellerie-Weißwein-Suppe mit Garnelenspießen
40min
Edelfischragout
35 min
Forellencremesuppe
40min
Mallorquinische Fischsuppe
35 min
Meerrettichsuppe
45 min