Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Butter, in Stücken
- 40 g Mehl
- 800 g Fischfond
- 200 g Sahne
- 60 g Weißwein
- 10 g Worcester-Sauce
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 250 g Räucherforellenfilet, in Stücken (ca. 3 cm)
- 5 - 10 g Zitronensaft, nach Geschmack
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft, gehackt (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1005 kJ / 240 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Forellenmousse
5min
Forellen-Erbsen-Terrine
7h 45min
Krebssuppe
45 Min
Erdäpfelschaumsuppe mit Steinpilzen
35 Min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 Min
Pfeffermakrelen-Suppe
35 Min
Krabbensuppe mit Sekt (Hamburg)
40 Min
Sellerie-Weißwein-Suppe mit Garnelenspießen
40 Min
Thunfischpâté
4 godz. 20 min
Meerrettichsuppe mit geräucherter Forelle
30 Min
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20 Min
Lachscremesuppe
20 Min