Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Butter, in Stücken
- 40 g Mehl
- 800 g Fischfond
- 200 g Sahne
- 60 g Weißwein
- 10 g Worcester-Sauce
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 250 g Räucherforellenfilet, in Stücken (ca. 3 cm)
- 5 - 10 g Zitronensaft, nach Geschmack
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft, gehackt (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1005 kJ / 240 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 Min
Skrei mit Muschelragout
1h 45min
Forellencreme
15min
Forellenmousse
5min
Gratinierte Jakobsmuscheln
25min
Krabbensuppe mit Sekt (Hamburg)
40min
Pfeffermakrelen-Suppe
35 min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2h 20min
Apfel-Calvados-Sorbet
5h 30min
Meerrettichsuppe mit geräucherter Forelle
30 min
Petersilien-Schaumsuppe mit Flusskrebsen
20 min
Lachscremesuppe
20 min