Apparaten en accessoires
雙鮮韭菜花
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
2 人份
Ingrediënten
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片½ 根
-
新鮮黑木耳 切絲40 克
-
韭菜花 切段120 克
-
蝦仁 去腸泥100 克
-
去殼蟹腿肉100 克
-
鹽¼ 茶匙
-
魚露¼ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
7.828 g
Calorieën
468 kJ /
111 kcal
Vetten
5.462 g
Vezels
4.549 g
Koolhydraten
7.638 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
台灣四季好味道
70 recepten
Taiwan
Taiwan