Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry cream
- 30 g gluten free cornflour
- 60 g caster sugar
- 430 g full cream milk
- 4 egg yolks
- 30 g orange liqueur
Apricot sauce
- 30 g unsalted butter, cut into pieces
- 125 g white sugar
- 300 g canned apricots, drained
- 1 lemon, zested and juiced (approx. 40 g juice)
- 120 g orange juice
- 2 tsp gluten free cornflour
- 2 tsp water
- 30 g orange liqueur
Coconut crêpes
- 4 eggs
- 270 g coconut milk
- 30 g gluten free cornflour
- 40 g arrowroot flour
- 1 pinch salt
- 200 g pouring (whipping) cream
- 110 g canned apricots, drained
- 1 sprig fresh mint leaves, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1723.5 kJ / 410.4 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 21.8 g
- Verzadigd vet
- 14.1 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 94.9 mg
Alternatieve recepten
Quinoa ANZAC biscuits
1h
'Eat the rainbow' breakfast bowl
40min
Vegan macadamia cheese ball
56u. 55min
Gluten free warm berry cobbler
45min
Gluten free pizza base
35 Min
Cashew bread French toast
1h 40min
Gluten-Free Crepes
45min
Dairy free coconut caramel ice cream with crêpes
8sa 20 dk
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min
Cashew pouring cream
35 Min
Gluten free waffles with maple bacon
1h
No-cook jam
24 Std. 15 Min