Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry cream
- 30 g gluten free cornflour
- 60 g caster sugar
- 430 g full cream milk
- 4 egg yolks
- 30 g orange liqueur
Apricot sauce
- 30 g unsalted butter, cut into pieces
- 125 g white sugar
- 300 g canned apricots, drained
- 1 lemon, zested and juiced (approx. 40 g juice)
- 120 g orange juice
- 2 tsp gluten free cornflour
- 2 tsp water
- 30 g orange liqueur
Coconut crêpes
- 4 eggs
- 270 g coconut milk
- 30 g gluten free cornflour
- 40 g arrowroot flour
- 1 pinch salt
- 200 g pouring (whipping) cream
- 110 g canned apricots, drained
- 1 sprig fresh mint leaves, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1723.5 kJ / 410.4 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 21.8 g
- Verzadigd vet
- 14.1 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 94.9 mg
Alternatieve recepten
Gluten free sourdough bread
192h 20 min.
Dairy free coconut caramel ice cream with crêpes
8 Std. 20 Min
Gluten free ANZAC biscuits
45 Min
Sesame and chia seed loaf
2 Std. 20 Min
Gluten free gingerbread cookies
2hod. 35min
Gluten free pita bread
1h 15min
Gluten free self-raising flour
10 mnt
Gluten-free goodness pastry
1h
Gluten free flour mix
10 mnt
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Gluten free Mediterranean bread
1 godz. 35 min
Gluten free carrot and almond cake
2hod. 30min