Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry cream
- 30 g gluten free cornflour
- 60 g caster sugar
- 430 g full cream milk
- 4 egg yolks
- 30 g orange liqueur
Apricot sauce
- 30 g unsalted butter, cut into pieces
- 125 g white sugar
- 300 g canned apricots, drained
- 1 lemon, zested and juiced (approx. 40 g juice)
- 120 g orange juice
- 2 tsp gluten free cornflour
- 2 tsp water
- 30 g orange liqueur
Coconut crêpes
- 4 eggs
- 270 g coconut milk
- 30 g gluten free cornflour
- 40 g arrowroot flour
- 1 pinch salt
- 200 g pouring (whipping) cream
- 110 g canned apricots, drained
- 1 sprig fresh mint leaves, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1723.5 kJ / 410.4 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 21.8 g
- Verzadigd vet
- 14.1 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 94.9 mg
Alternatieve recepten
Banana sorbet
5min
Gluten free pizza base
35 min
Peanut butter banana ice cream
10 dk
Gluten free chocolate halva cake
1 godz.
Spelt pastry
Geen beoordelingen
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
11 godz. 40 min
Dark Chocolate Bars
20 godz.
Soy bread with seeds
3h 50min
Dairy free coconut caramel ice cream with crêpes
8 godz. 20 min
Raw chocolate beetroot cake
2 Std. 15 Min
Non-dairy Mexican chocolate ice cream
12 Std. 20 Min
Naturally Sweet Mango Sorbet
10 dk