Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry cream
- 30 g gluten free cornflour
- 60 g caster sugar
- 430 g full cream milk
- 4 egg yolks
- 30 g orange liqueur
Apricot sauce
- 30 g unsalted butter, cut into pieces
- 125 g white sugar
- 300 g canned apricots, drained
- 1 lemon, zested and juiced (approx. 40 g juice)
- 120 g orange juice
- 2 tsp gluten free cornflour
- 2 tsp water
- 30 g orange liqueur
Coconut crêpes
- 4 eggs
- 270 g coconut milk
- 30 g gluten free cornflour
- 40 g arrowroot flour
- 1 pinch salt
- 200 g pouring (whipping) cream
- 110 g canned apricots, drained
- 1 sprig fresh mint leaves, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1723.5 kJ / 410.4 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 21.8 g
- Verzadigd vet
- 14.1 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 94.9 mg
Alternatieve recepten
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35 Min
Almond shortcrust pastry
35 Min
Cashew bread French toast
1h 40min
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Chocolate quinoa cake with peanut butter frosting
2h 10min
Gluten-free goodness pastry
1h
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min
Gluten free chocolate halva cake
1h
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt
1h 25min
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Gluten free carrot and almond cake
2 Std. 30 Min