Albóndigas de atún con salsa teriyaki

Albóndigas de atún con salsa teriyaki

4.3 31 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 30min
6 raciones

Ingrediënten

Albóndigas
  • 3 - 4 ramitas perejil fresco (las hojas y parte del tallo)
  • 1 diente de ajo
  • 80 g de cebolleta
  • 500 g de atún fresco en trozos
  • 1 huevo
  • 2 cucharadas de pan rallado
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 50 - 60 g de harina
  • 300 - 400 g de aceite para freír
Salsa teriyaki
  • 100 g salsa de soja
  • 30 g de vinagre de arroz
  • 35 g de azúcar moreno
  • 50 g de sake
    50 g de vino de Jerez seco
  • 75 g de mirin
  • 2 cucharaditas colmadas de maicena

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 ración

Eiwitten 22.4 g
Calorieën 1774 kJ / 424 kcal
Vetten 29.18 g
Vezels 0.66 g
Koolhydraten 17.68 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...