Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de botarga
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 320 g de arroz de grano redondo
-
4
alcachofas frescas limpias y cortadas en rodajas finas
of 4 de alcachofas congeladas en cuartos cortadas en rodajas finas - 50 g de vino blanco seco
- 800 g de caldo de verduras caliente
- 1 cucharadita de sal
- 30 g de mantequilla
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1776 kJ / 425 kcal
- Eiwitten
- 9.15 g
- Koolhydraten
- 63.7 g
- Vetten
- 14.84 g
- Vezels
- 10.95 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Espinacas a la crema con huevos poché
35min
Alcachofas a la romana
50min
Risotto con espárragos y chirlas
45min
Risotto
30min
Sopa de cebolla
1 Std. 10 Min
Crema de champiñones
20min
Fideos con alcachofas
45min
Risotto de hinojo, apio, habas y gambas
30min
Lasaña de alcachofas y cebolla
1h
Risotto con setas a la cerveza
40min
Crema de calabaza y membrillo
30min
Risotto con boletus
30min