
Apparaten en accessoires
Erbsen-Curry-Suppe
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Sonnenblumenöl30 g
-
gelbe Paprika in Stücken200 g
-
Erbsen, TK aufgetaut500 g
-
Wasser650 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 ½ geh. TL
-
grüne Currypaste (z.B. von Wan Kwai), nach Geschmack1 - 1 ½ TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen½ TL
-
Schmand200 g
Voeding per 1 Portion
Calorieën
228 kcal /
957 kJ
Eiwitten
8 g
Vetten
14 g
Koolhydraten
15 g
Vezels
6.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

THERMOMIX® Magazin 1/2016
25 recepten
Duitsland
Duitsland