Erbsen-Curry-Suppe

Erbsen-Curry-Suppe

4.6 306 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
6 Portionen

Ingrediënten

  • Zwiebel halbiert
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • Sonnenblumenöl
    30 g
  • gelbe Paprika in Stücken
    200 g
  • Erbsen, TK aufgetaut
    500 g
  • Wasser
    650 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 ½ geh. TL
    1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • grüne Currypaste (z.B. von Wan Kwai), nach Geschmack
    1 - 1 ½ TL
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
    ½ TL
  • Schmand
    200 g

Voeding per 1 Portion

Calorieën 228 kcal / 957 kJ
Eiwitten 8 g
Vetten 14 g
Koolhydraten 15 g
Vezels 6.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...