Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recipiente Varoma
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 250 g de agua para el vapor
Fumet
- 250 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 50 g de aceite de oliva
-
50
g de brandy
of 50 g de coñac - 300 g de leche
- 150 g de nata (30-40% de grasa)
Relleno
- 100 g de cebolla en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 40 g de mantequilla
- 200 g de champiñones frescos laminados
- 60 g de harina
- 18 volovanes (Ø 6-7 cm)
- 200 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en dados de 2 cm
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
-
1
pastilla de caldo de pescado
of 1 cucharadita colmada de sal
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1854 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 15.1 g
- Koolhydraten
- 27.9 g
- Vetten
- 29.4 g
- Verzadigd vet
- 8.9 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 371.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria
1h
Brazo de gitano de gambas y salmón
12 godz. 40 min
Rulos de salmón
1 godz. 35 min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Canelones de confit de pato
1h
Crema de queso Idiazabal con salmorejo
50min
Rape con salsa de carabineros
50min
Crujientes de marisco
20 Min
Canelones de carrilleras con setas
2h
Minipastel de pescado y marisco
40min
Crema con rape y gambas
30min
Rape en salsa americana
1h