![Volovanes con marisco y rape Volovanes con marisco y rape](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c794d48c16b4de58b48cd52e5b134c09/Derivates/42165751df36027b6be8b8b5afe60d30c09f8092.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recipiente Varoma
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 250 g de agua para el vapor
Fumet
- 250 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 50 g de aceite de oliva
-
50
g de brandy
of 50 g de coñac - 300 g de leche
- 150 g de nata (30-40% de grasa)
Relleno
- 100 g de cebolla en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 40 g de mantequilla
- 200 g de champiñones frescos laminados
- 60 g de harina
- 18 volovanes (Ø 6-7 cm)
- 200 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en dados de 2 cm
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
-
1
pastilla de caldo de pescado
of 1 cucharadita colmada de sal
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1854 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 15.1 g
- Koolhydraten
- 27.9 g
- Vetten
- 29.4 g
- Verzadigd vet
- 8.9 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 371.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel frío de pisto
3h
Croquetas negras de chipirones
9 Std. 45 Min
Espaguetis negros con langostino y salsa de parmesano
45 Min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 Min
Trenza de setas, chalotas y gorgonzola
1 Std.
Bacalao sous vide en cama de pimientos
1 Std. 15 Min
Arroz meloso negro de sepia con pimientos amarillos
1 Std. 15 Min
Chipirones encebollados (Maganos)
40 Min
Brandada de bacalao al estilo portugués
1 Std. 30 Min
Brazo de gitano de gambas y salmón
12h 40min
Risotto con boletus
30 min
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45 Min