Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recipiente Varoma
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 250 g de agua para el vapor
Fumet
- 250 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 50 g de aceite de oliva
-
50
g de brandy
of 50 g de coñac - 300 g de leche
- 150 g de nata (30-40% de grasa)
Relleno
- 100 g de cebolla en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 40 g de mantequilla
- 200 g de champiñones frescos laminados
- 60 g de harina
- 18 volovanes (Ø 6-7 cm)
- 200 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en dados de 2 cm
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
-
1
pastilla de caldo de pescado
of 1 cucharadita colmada de sal
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1854 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 15.1 g
- Koolhydraten
- 27.9 g
- Vetten
- 29.4 g
- Verzadigd vet
- 8.9 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 371.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3h 15min
Aceitunas rellenas de vermut sólido
1h 10 min
Croquetas de pulpo con mayonesa de tinta de calamar
13h
Crujientes de queso brie con arándanos
50min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Tartaletas crujientes de marisco
40min
Saquito de camembert
30min
Royal de foie con caramelo
1u. 50min
Brazo de gitano de gambas y salmón
12 Std. 40 Min
Crujientes de marisco
20min
Tostas con bombón de salmón
2u. 30min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10 min