Compatibele versies
Croquetas de pulpo con mayonesa de tinta de calamar
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Para rebozar
- 150 g de pan duro en trozos
- 15 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
Mayonesa de tinta de calamar
- 350 g de aceite de girasol
- 2 huevos
- 20 g de tinta de calamar
- 25 g de zumo de limón
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta de Cayena molida (optioneel)
Croquetas
- 1000 g de pulpo congelado (patas)
- 40 g de vino tinto
- 1 hoja de laurel seca
- 40 g de mantequilla
- 140 g de harina de trigo
- 250 g de leche
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 250 g de pan rallado
- 2 - 3 huevos batidos
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 903 kJ / 216 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 8.9 g
- Vetten
- 17.6 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 211.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aceitunas rellenas de vermut sólido
1sa 10 dk
Choux de trucha ahumada
1 Std. 20 Min
Volovanes con marisco y rape
1sa 10 dk
Tarta panal
6 godz.
Rulos de salmón
1 godz. 35 min
Tartaletas de filo con fresas y queso de cabra
30 Min
Canelón de jamón ibérico
6 godz.
Brazo de gitano de gambas y salmón
12h 40min
Crujientes de marisco
20 Min
Emulsión de patata con pulpo
50 Min
Croquetas de pulpo a la gallega
9h
Empanada de hojaldre con pimientos confitados, cecina y queso de cabra
1sa 45 dk