Crema de mariscos al cava con hojaldre

Crema de mariscos al cava con hojaldre

3.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
4 raciones

Ingrediënten

  • 300 g de gambas crudas peladas
  • 300 g de cava
  • 800 g de mejillones frescos limpios
  • 1 chorrito de aceite de oliva
  • 12 vieiras
  • 1 chalota (aprox. 40 g) en mitades
  • 45 g de mantequilla en trozos
  • 20 g de harina de trigo
  • 200 g de nata (35% de grasa)
  • ½ cucharadita de tomillo seco
  • 1 pellizco de pimienta de Cayena desmenuzada
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
  • 1 lámina de masa de hojaldre extendida
  • 1 huevo batido

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 ración

Natrium 1544.4 mg
Eiwitten 51.3 g
Calorieën 4117 kJ / 984 kcal
Vetten 58.3 g
Vezels 1.6 g
Verzadigd vet 24.8 g
Koolhydraten 48.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...