![Crema de mariscos al cava con hojaldre Crema de mariscos al cava con hojaldre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/82890018400392a7e7f544bf54a78662/Derivates/c9057f3a69a1f42a3fba59bc75b429967e850555.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de gambas crudas peladas
- 300 g de cava
- 800 g de mejillones frescos limpios
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 12 vieiras
- 1 chalota (aprox. 40 g) en mitades
- 45 g de mantequilla en trozos
- 20 g de harina de trigo
- 200 g de nata (35% de grasa)
- ½ cucharadita de tomillo seco
- 1 pellizco de pimienta de Cayena desmenuzada
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 1 lámina de masa de hojaldre extendida
- 1 huevo batido
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 4117 kJ / 984 kcal
- Eiwitten
- 51.3 g
- Koolhydraten
- 48.6 g
- Vetten
- 58.3 g
- Verzadigd vet
- 24.8 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 1544.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Redondo de ternera asado con verduras
1hod. 35min
Sobaos
30min
Pixín amariscado
3 Std. 30 Min
Calamares en su tinta
1hod. 5min
Vinagreta de pimientos
5min
Lasaña boloñesa
2hod. 30min
Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)
1 Std. 50 Min
Croquetas de centollo
7h
Cebollas Fuentes de Ebro rellenas de ternasco de Aragón
2 Std.
Aleta de ternera rellena con puré de patatas
55min
Rollo de bonito
1hod. 10min