Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de gambas crudas peladas
- 300 g de cava
- 800 g de mejillones frescos limpios
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 12 vieiras
- 1 chalota (aprox. 40 g) en mitades
- 45 g de mantequilla en trozos
- 20 g de harina de trigo
- 200 g de nata (35% de grasa)
- ½ cucharadita de tomillo seco
- 1 pellizco de pimienta de Cayena desmenuzada
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 1 lámina de masa de hojaldre extendida
- 1 huevo batido
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 4117 kJ / 984 kcal
- Eiwitten
- 51.3 g
- Koolhydraten
- 48.6 g
- Vetten
- 58.3 g
- Verzadigd vet
- 24.8 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 1544.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamares rellenos
2h
Paté de jamón
5min
Empanada de langostinos, queso crema y cebolla confitada
1h 40min
Solomillo de ternera poco hecho con salsa bearnesa (Al vacío)
2h 20 min
Chuletas de cordero con salsa de hierbas (Al vacío)
2h 45 min
Espigas de cerveza, queso y cebolla frita
14h
Empanadillas de patata, picadillo y pimientos de Padrón
2 Std. 50 Min
Maakouda (buñuelos de patata)
2h
Cremona de hojaldre rellena de setas, pollo y queso de cabra
45 min
Milhojas con crema de vainilla
5 Std.
Gambones con gabardina y salsa cesar de eneldo
1 godz.
Solomillo de ternera en salsa de vino tinto
25 min