Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
50
g de queso pecorino cortado en trozos (2-3 cm)
of 50 g de queso manchego cortado en trozos (2-3 cm) - 1 diente de ajo
- 50 g de cebolla
- 1 chile rojo fresco
- 50 g de beicon ahumado, en tiras (5 mm) o en dados
- 50 g de sobrasada picante (optioneel)
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 350 g de tomate troceado en conserva
- 3 pellizco de sal
-
320
g de macarrones estriados (penne rigate)
of 320 g de macarrones
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1847 kJ / 441 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 60.8 g
- Vetten
- 16.7 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Espaguetis "aglio e olio" (Chef)
20 Min
Espaguetis con ajo, aceite y guindilla
25min
Tallarines a la amatriciana
55 Min
Tortiglioni con salchichas y setas
35 Min
Farfalle a los cuatro quesos
25min
Penne alla vodka para dos
20 Min
Penne alla puttanesca
20 Min
Macarrones all'arrabiata para uno
20 Min
Espaguetis a la amatriciana
25min
Fideos yakisoba con gambas
30 Min
Conchas con tomate fresco y queso de cabra
35 Min
Espagueti a la vóngole
1hod. 40min