Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 5 g salsa
- 30 g azeite extra virgem (0,2% acidez)
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 400 g carne de vitela s/ nervos cortada em cubos
- 150 g tomate cortado em pedaços
- 100 g água
- ½ c. chá de sal
Purés
- 290 g bebida de amêndoa
- 800 g batata-doce cortada em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de noz-moscada
- 800 g feijão-branco cozido escorrido
- 40 g azeite extra virgem (0,2% acidez)
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 811 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 96 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Puré de pera
15min
Arroz de peru com nabiças
35 Min
Puré de acelgas com dourada
30 Min
Açorda de peixe
20 Min
Puré de legumes com bacalhau fresco
55 Min
O 1º puré de pescada
30 Min
2 purés de frango - introdução da nabiça
30 Min
3 purés de carne - introdução do peru, da couve-flor e dos brócolos
45 Min
2 purés de borrego - introdução do feijão-verde e do agrião
30 Min
2 purés de legumes - puré base e introdução da alface
30 Min
O 1º puré de carne
30 Min
2 purés de peixe - introdução da couve, da beringela, do grão e dos cogumelos
40 Min