Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 355 g di zucchero
- 20 g di scorza di limone, preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 85 g di succo di limone, spremuto fresco
- 285 g di burro a pezzi
- 170 g di tuorli
- 75 g di uova
- 10 g di gelatina in polvere
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 17652 kJ / 4219 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 378 g
- Vetten
- 294 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min
Ganache al cioccolato bianco
12 godz. 20 min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20min
Crema al mango (di Luca Montersino)
30min
Cioccolato plastico
12 godz.
Crema inglese
15min
Dacquoise ai lamponi
3 Std.
Lemon curd
20min
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2 Std. 25 Min