Apparaten en accessoires
清蒸牛肉蔬菜丸子(13~18个月辅食)
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
15 个
Ingrediënten
-
胡萝卜 去皮切块100 克
-
大白菜 切块50 克
-
洋葱 切块50 克
-
牛肉肉糜300 克
-
蛋1 颗
-
淀粉25 克
-
水 蒸煮用500 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 个
Eiwitten
4.3 g
Calorieën
243 kJ /
58 kcal
Vetten
3.3 g
Vezels
0.3 g
Koolhydraten
2.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
宝贝食语
68 recepten
China
China