Apparaten en accessoires
血糯米红豆芋头羹
Voorbereiding. 10min
Totaal 4u. 50min
4 人份
Ingrediënten
-
血糯米100 克
-
红豆30 克
-
水 浸泡用
-
水 烹煮用800 克
-
芋头 荔浦芋头,去皮切约2厘米小块250 克
-
冰糖 依个人口味增减30 克
-
椰浆 (optioneel) 装饰用适量
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
5.9 mg
Eiwitten
4.6 g
Calorieën
805.8 kJ /
192.8 kcal
Vetten
2.4 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
1.2 g
Koolhydraten
39.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
炫黑食尚
20 recepten
China
China