Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 chiles de árbol secos
- 2 chiles pasilla, sin venas ni semillas
- 3 chiles anchos, sin venas ni semillas
- 5 dientes de ajo, asados
- 5 pimientas gordas
- 1 cdita de tomillo seco
- 2 cditas de orégano
- 1 cdita de mejorana
- 10 g de jengibre, asado
- 1 clavo de olor
- 10 g de ajonjolí, tostado
- 170 g de jugo de naranja
- 250 g vinagre de manzana
- 5 cditas de sal
- 1500 g espaldilla de carnero, en trozos
- 450 g de cebolla (300 g en trozos y 150 g asada)
- 1800 g de agua
- 180 g de jitomate, asado
- de cilantro picado para acompañar
- limones para acompañar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1340 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tacos al pastor
1h 10min
Pozole Rojo
1h 30min
Tamales norteños
2 godz.
Birria de res estilo Jalisco
1h 45min
Buñuelos de rodilla
2 godz.
Tradicional barbacoa hidalguense
3h
Caldo de camarón
40min
Birria
1 godz.
Polvo de chile piquín para sazonar
10min
Salsa borracha
15min
Tamales de flor de calabaza rellenos de camarones
2 godz.
Tamales guanajuatenses
2 godz. 30 min