Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3-4 cm)
- 40 g di pecorino a pezzi (3-4 cm)
- 20 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
-
30
g di pinoli
of 30 g di mandorle pelate - 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 100 g di pomodori secchi sott'olio, ben sgocciolati
- 100 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle con pesto di rosmarino
35 min.
Pesto di pomodori secchi
10min
Pesto alla siciliana
15min
Pesto di pomodori secchi e aglio
10min
Pesto di ricotta e noci
10min
Agliata verde
15min
Pesto al formaggio con anacardi, pomodori secchi e finocchietto selvatico
10min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25 min.
Pesto di nocciole
10min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 min.
Pasta con pesto rosso (senza glutine)
25 min.
Pesto alla trapanese
20 Min