Appareils et accessoires
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
Prép. 20min
Total 2h
4 portions
Ingrédients
-
soy sauce60 g
-
honey45 g
-
brown sugar15 g
-
rice vinegar30 g
-
fresh ginger, grated1 tsp
-
chilli powder¼ tsp
-
70 g watersake (rice wine)70 g
-
chicken thighs, skin on, bone in (approx. 170 g ea.)4
-
water1360 g
-
lemon juice2 tsp
-
cornstarch1 ½ tsp
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
spring onions sliced on the bias1 - 2
-
fresh chilli destemmed and deseeded, sliced on the bias1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1003 mg
Protides
34 g
Calories
2224.2 kJ /
531.6 kcal
Lipides
33.4 g
Fibre
0.9 g
Graisses saturées
8.9 g
Glucides
18.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Blade Cover & Peeler Metric
19 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
1h 30min
Chicken Drumsticks in Spicy Puttanesca Sauce
2h 15min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5min
Crispy Roast Pork Belly
4h 25min
Mala Bakkwa
4h 35min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4h 50min
Fresh Prawn Paste
1h 20min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Chicken Coq au Vin (Betty) Metric
2h 15min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min