Appareils et accessoires
Kokos Dahl
Prép. 10min
Total 25min
4 portie
Ingrédients
-
ui gehalveerd240 g
-
verse groene chilipepers zaden verwijderd indien nodig1 - 2
-
tomaat in kwartjes gesneden150 g
-
droge rode linzen250 g
-
kokosmelk400 g
-
kurkuma, gedroogd, gemalen1 tl
-
2 tl witte mosterdzaadjeszwarte mosterdzaadjes2 tl
-
water300 g
-
½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta½ tl
-
120 g bladspinazie, vers, grof gehaktjonge spinazie, vers grof gehakt120 g
-
korianderbladeren, vers grof gehakt, voor de garnering2 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
20.5 g
Calories
1967.8 kJ /
470.3 kcal
Lipides
15.4 g
Glucides
55.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pad Thai
45min
Glutenvrij Brood
3h 20min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Pas d’évaluation
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20min
Ananascarpaccio met roze Sorbet
20min
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Pas d’évaluation
Maanzaadslakken
Pas d’évaluation
Nyonya kip-curry bun
Pas d’évaluation
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1h
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1h
Stevige linzenchili
50min