Appareils et accessoires
Vegetarische bonenburger
Prép. 20min
Total 1h 20min
4 stuks
Ingrédients
-
verse bladpeterselie enkel de blaadjes6 takjes
-
teentjes knoflook2
-
uien gehalveerd120 g
-
havervlokken50 g
-
kidneybonen, uit blik uitgelekt (gewicht na het uitlekken)265 g
-
½ - 1 tl chilisaus, rood, bv. Tabascosambal oelek½ - 1 tl
-
mosterd2 tl
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
plantaardige olie om te frituren
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
9 g
Calories
755 kJ /
180 kcal
Lipides
5 g
Fibre
8.1 g
Glucides
20 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Burgertijd!
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13h 30min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Pas d’évaluation
Boekweit met champignons
25min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30min
Falafel met rode bieten hummus
20min
Linzenbrood
1h 55min
Vegetarische chili
1h 5min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min