Appareils et accessoires
Vegetarische bonenburger
Prép. 20min
Total 1h 20min
4 stuks
Ingrédients
-
verse bladpeterselie enkel de blaadjes6 takjes
-
teentjes knoflook2
-
uien gehalveerd120 g
-
havervlokken50 g
-
kidneybonen, uit blik uitgelekt (gewicht na het uitlekken)265 g
-
½ - 1 tl chilisaus, rood, bv. Tabascosambal oelek½ - 1 tl
-
mosterd2 tl
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
plantaardige olie om te frituren
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
9 g
Calories
755 kJ /
180 kcal
Lipides
5 g
Fibre
8.1 g
Glucides
20 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Burgertijd!
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Pas d’évaluation
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Rogge flatbreads
Pas d’évaluation
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1h
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30min
Moussaka met linzen
2h 20min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min
Indiase groentencurry
50min