Appareils et accessoires
Linzenbrood
Prép. 25min
Total 1h 55min
15 sneetjes
Ingrédients
-
volkorenrijst170 g
-
lijnzaad30 g
-
water1500 g
-
rode splitlinzen300 g
-
margarine veganistisch, om in te vetten
-
wortelen in stukken300 g
-
rode paprika in stukken150 g
-
uien gehalveerd100 g
-
olijfolie30 g
-
fijn zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
currypoeder1 tl
-
mosterd50 g
-
ketchup40 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 sneetje
Protides
7 g
Calories
644 kJ /
154 kcal
Lipides
4 g
Fibre
4.4 g
Glucides
22 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Go vegan!
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Moussaka met linzen
2h 20min
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Pas d’évaluation
Pulled barbecue jackfruit
25min
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55min
Vegan kruimeldeeg
45min
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1h
Quinoakoekjes
1h
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1h
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min