
Appareils et accessoires
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
Préparer. 15min
Total 45min
12 stuks
Ingrédients
-
zonnebloemolie om in te vetten
-
middelharde kaas (bv. cheddar, gruyère etc.), in stukken (1,5 cm)60 g
-
wortelen in stukken (2.5 cm)100 g
-
hazelnoten, met schil70 g
-
zonnebloemolie100 g
-
melk180 g
-
eieren2
-
bloem250 g
-
bakpoeder2 theelepels
-
fijn zout1 ½ theelepel
-
gemalen cayennepeper (optionnel)½ theelepel
-
bevroren doperwten ontdooid250 g
Infos nut. par 1 stuk
Calories
248 kcal /
1039 kJ
Protides
7 g
Lipides
15.5 g
Glucides
20.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Pauzehapjes
9 Recettes
Benelux
Benelux

Wij vieren onze eigenheid
26 Recettes
Benelux
Benelux