Appareils et accessoires
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
Prép. 15min
Total 45min
12 stuks
Ingrédients
-
zonnebloemolie om in te vetten
-
middelharde kaas (bv. cheddar, gruyère etc.), in stukken (1,5 cm)60 g
-
wortelen in stukken (2.5 cm)100 g
-
hazelnoten, met schil70 g
-
zonnebloemolie100 g
-
melk180 g
-
eieren2
-
bloem250 g
-
bakpoeder2 theelepels
-
fijn zout1 ½ theelepel
-
gemalen cayennepeper (optionnel)½ theelepel
-
bevroren doperwten ontdooid250 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
7 g
Calories
1039 kJ /
248 kcal
Lipides
15.5 g
Glucides
20.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pauzehapjes
9 Recettes
Benelux
Benelux
Wij vieren onze eigenheid
25 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zoetzure tempé
50 Min
Fatayer met kaas en munt
2 Std.
Goulash van linzen en champignons
45 Min
Vier kazen flatbread om te delen
40 Min
Havermoutrepen met kaas
45 Min
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Keine Bewertungen
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 Std.
Chili non Carne
1 Std.
Tiramisu Smoothie
5 Min
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Keine Bewertungen
Vegetarische bonenburger
1 Std. 20 Min