Appareils et accessoires
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
Prép. 15min
Total 4h 30min
4 porties
Ingrédients
Walnotenpesto
-
pecorino kaas in stukken50 g
-
walnoten gepeld50 g
-
verse peterseliebladeren50 g
-
olijfolie100 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Cassoulet
-
olijfolie20 g
-
teentjes knoflook gehalveerd3
-
uien in vieren gesneden200 g
-
wortelen in stukken (2 cm)120 g
-
selderij bladeren in partjes (2 cm)60 g
-
witte bonen, uit blik een nacht geweekt200 g
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
tomatensaus400 g
-
groentenbouillon200 g
-
gedroogde oregano1 ½ tl
-
zout1 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
604 mg
Protides
20 g
Calories
2638 kJ /
631 kcal
Lipides
45 g
Fibre
17 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
28 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slowcooken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Butternut 'Mac & Cheese'
45min
Champagne crème cake
Pas d’évaluation
Zoetzure tempé
50min
Champignon en spinazie lasagne
Pas d’évaluation
Turkse gekruide lamshapjes
1h 30min
Gebakkrans met geroosterde groenten
1h 40min
Bloemkool korma
2h 20min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Pas d’évaluation
Falafel met rode bieten hummus
20min
Bloemkool-spinazie lasagne
1h 45min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min