Appareils et accessoires
Tikka Masala van Bloemkool
Prép. 5min
Total 30min
4 portie
Ingrédients
Garam masala
-
zwarte peperkorrels2 el
-
korianderzaad2 el
-
komijnzaad1 el
-
kruidnagel1 tl
-
kardemom, gemalen½ el
-
kaneel, gemalen1 tl
-
chilipoeder1 el
-
kurkuma, gedroogd, gemalen1 el
-
gedroogde gemalen gember1 tl
-
laurierblad, gedroogd1
-
nootmuskaat, gemalen⅓ tl
Tikka Masala
-
ui gehalveerd150 g
-
60 g boter, in kleinere stukkenghee in kleinere stukken60 g
-
800 g tomaten passatatomatenblokjes uit blik800 g
-
1 - 1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 ½ - 2 tl
-
1 el suikerbruine suiker1 el
-
zout⅓ tl
-
bloemkoolroosje (van ongeveer 1 bloemkool)450 - 500 g
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt (ongeveer 350 g)1 blik
-
room, min. 30% vet100 g
-
volle yoghurt50 - 80 g
-
room, min. 30% vet om te bestrooien met
-
koriander, vers voor decoratie
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
990.8 mg
Protides
13.9 g
Calories
2018.9 kJ /
482.5 kcal
Lipides
29.3 g
Fibre
15.8 g
Graisses saturées
15.9 g
Glucides
51.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ready, Set, Cook!
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Frisse koolsalade
15min
Groente-Omeletten
30min
Vegan Burgers
Pas d’évaluation
Vegan Oesterzwam Soep
Pas d’évaluation
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30min
Stevige linzenchili
50min
Ananascarpaccio met roze Sorbet
20min
Bernse Aardappelrösti met Spek
Pas d’évaluation
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Pas d’évaluation
Aardappelen met Varkensribbetjes
Pas d’évaluation
Vegan Oesterzwam Shoarma
Pas d’évaluation
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min