Vegetarische chili

Vegetarische chili

4.0 4 évaluations
Prép. 25min
Total 1h 5min
6 porties

Ingrédients

  • rode uien gehalveerd
    200 g
    200 g uien, gehalveerd
  • teentjes knoflook
    20 g
  • verse rode chilipeper zaadlijsten verwijderd, pas aan naar smaak
    1
  • olijfolie
    10 g
  • tomaten in stukken
    750 g
    750 g tomaten uit blik
  • paprikamengeling (bv. rood en groen), in dunne reepjes (ong. 2 cm lang)
    200 g
  • zout
    1 - 1 ½ tl
  • zoete maïskorrel, uit blik uitgelekt
    150 g
  • kidneybonen, uit blik uitgelekt (ong. 800 g voor het uitlekken)
    500 g
  • soja- en champignonworst, vegetarisch (450-600 g)
    6
    6 vegetarische worst, of naar keuze
  • verse koriander enkel de blaadjes
    3 - 4 takjes
    3 - 4 takjes verse bladpeterselie, enkel de blaadjes

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portie

Protides 24 g
Calories 1745 kJ / 418 kcal
Lipides 21 g
Fibre 13.3 g
Glucides 27 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...