Versions compatibles
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Aardappelen schillen
- 600 g nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 600 g water
Dille-pesto
- 50 g rode uien, gehalveerd
- 60 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm)
- 50 g pijnboompitten
- 60 g extra vergine olijfolie
- 25 - 30 g verse dille
- 20 g kappertjes op azijn
- 10 g vers geperst citroensap
- 150 g Griekse yoghurt
- ¼ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
Salade van nieuwe aardappelen en asperges
- 5 eieren
- 1300 g water
- 400 g groene asperges, uiteinden bijgesneden, in tweeën of in drieën gesneden
- 150 g komkommer, in schijfjes (2 mm) (optionnel)
- pijnboompitten geroosterd, als afwerking (optionnel)
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2209.2 kJ / 528 kcal
- Protides
- 22.9 g
- Glucides
- 39.1 g
- Lipides
- 32.8 g
- Graisses saturées
- 7.1 g
- Fibre
- 6.4 g
- Sodium
- 595.8 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Chilli con carne
35 min
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
Keine Bewertungen
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 min
Taart met peer en brie
1h 10min
Broccoli-ham omelet
35 min
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Keine Bewertungen
Bloemkool korma
2 godz. 20 min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1h 10min
Drie soorten melk cake
Keine Bewertungen
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Keine Bewertungen
Koken van langkorrelige bruine rijst
Keine Bewertungen
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30 min