Appareils et accessoires
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
Prép. 5min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
Aardappelen schillen
-
nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)600 g
-
water600 g
Dille-pesto
-
rode uien gehalveerd50 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)60 g
-
pijnboompitten50 g
-
extra vergine olijfolie60 g
-
verse dille25 - 30 g
-
kappertjes op azijn20 g
-
vers geperst citroensap10 g
-
Griekse yoghurt150 g
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
Salade van nieuwe aardappelen en asperges
-
eieren5
-
water1300 g
-
groene asperges uiteinden bijgesneden, in tweeën of in drieën gesneden400 g
-
komkommer (optionnel) in schijfjes (2 mm)150 g
-
pijnboompitten (optionnel) geroosterd, als afwerking
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
595.8 mg
Protides
22.9 g
Calories
2209.2 kJ /
528 kcal
Lipides
32.8 g
Fibre
6.4 g
Graisses saturées
7.1 g
Glucides
39.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Flexitarische smaken
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1h 50min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Zomerse pastasalade
30min
Fruit minestrone met saffraan crème
40min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2h 15min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1h
Roergebakken champignons
55min
Kippennoedelsoep
1h 35min
Mexicaanse kippensoep
40min