Versions compatibles
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- ½ rode ui, (ongeveer 90 g), in helften gesneden
- 2 takjes verse bladpeterselie, alleen de blaadjes
- 2 tl ciderazijn
- 100 g extra vergine olijfolie
- 40 g citroensap, (ongeveer 1 citroen)
- 8 takjes verse basilicumbladeren, (ongeveer 10 g)
- 25 g amandelvlokken
- ¼ tl zout, naar smaak
- 1 knoflookteentje
- 500 g water
- 500 g zoete aardappelen, geschild en in stukjes gesneden (2-3 cm)
- 1 - 2 snuifjes gemalen zwarte peper, naar smaak
- 1 tl gemalen komijn
- 400 g witte kikkererwten, uit blik, gespoeld en uitgelekt (ongeveer 250 g na het uitlekken)
- 60 g rucola
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1824 kJ / 434.3 kcal
- Protides
- 8.8 g
- Glucides
- 27.8 g
- Lipides
- 30.2 g
- Fibre
- 8.8 g
Collection(s)
Recettes alternatives
400-500 g ui karameliseren
50 min.
Mosselen met frietjes
Pas d’évaluation
Gestoomde Chinese groenten
Pas d’évaluation
Mediterrane paprika's
Pas d’évaluation
Moutbrood
Pas d’évaluation
Vegetarische pizza
Pas d’évaluation
Curry-wortelbrood
1h 5 min
Gestoomde spinaziecake
35min
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1h 30 min
Gegrilde kaas met champignons
Pas d’évaluation
Boekweit met champignons
25min
Vegetarisch medaillon
Pas d’évaluation