Appareils et accessoires
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
Prép. 15min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
-
kabeljauwfilets, zonder vel (± 200 g / stuk)4
-
zout naar eigen smaak3 ¼ tl
-
verse peterselie enkel de bladeren5 takjes
-
water en iets meer om de vis te spoelen800 g
-
nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)700 g
-
uien gehalveerd150 g
-
olijfolie30 g
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
verse tomaten in partjes200 g
-
rozijnen30 g
-
zwarte olijven, ontpit100 g
-
pijnboompitten20 g
-
kappertjes op azijn20 g
-
gedroogde chilipepers1 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
2525.7 mg
Protides
48.4 g
Calories
2231 kJ /
533.2 kcal
Lipides
15.9 g
Fibre
8.5 g
Graisses saturées
1.9 g
Glucides
51.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Flexitarische smaken
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Gevulde vis
1h 50min
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Pas d’évaluation
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1h 15min
Kleine aspergeflans
55min
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Pas d’évaluation
Worstmummies
Pas d’évaluation
Kabeljauwsoep met Spinazie
40min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Pas d’évaluation
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5min
Zeevruchtensoep
30min