Versions compatibles
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 4 kabeljauwfilets, zonder vel (± 200 g / stuk)
- 3 ¼ tl zout, naar eigen smaak
- 5 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 800 g water, en iets meer om de vis te spoelen
- 700 g nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 150 g uien, gehalveerd
- 30 g olijfolie
- 400 g tomatenblokjes uit blik
- 200 g verse tomaten, in partjes
- 30 g rozijnen
- 100 g zwarte olijven, ontpit
- 20 g pijnboompitten
- 20 g kappertjes op azijn
- 1 tl gedroogde chilipepers
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2231 kJ / 533.2 kcal
- Protides
- 48.4 g
- Glucides
- 51.9 g
- Lipides
- 15.9 g
- Graisses saturées
- 1.9 g
- Fibre
- 8.5 g
- Sodium
- 2525.7 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Kokosmelk en cacao pudding (zuivelvrij)
15 Min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 Std. 5 Min
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Pas d’évaluation
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Pas d’évaluation
Warme aardappelen salade met de Peeler
Pas d’évaluation
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35 min
Kweeperentaart
Pas d’évaluation
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50 min
Koolstoofpot met kalkoen
Pas d’évaluation
XXL - Pompoensoep
50 min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40 min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min