Paella met kidneybonen

Paella met kidneybonen

3.7 6 évaluations
Prép. 20min
Total 55min
4 porties

Ingrédients

  • uien gehalveerd
    150 g
  • teentjes knoflook
    3
  • olijfolie
    20 g
  • water
    350 g
  • saffraan, gemalen
    1 zakje
  • fijn zout plus extra naar smaak
    1 snuifje
  • vers gemalen zwarte peper plus extra naar smaak
    1 snuifje
  • tomaten zonder zaadjes, in blokjes
    350 g
  • wortelen in blokjes
    80 g
  • verse groene erwten
    100 g
    100 g diepgevroren doperwtjes, ontdooid
  • verse sperziebonen in stukken
    120 g
  • courgette in blokjes
    75 g
  • gele courgette in blokjes
    75 g
  • Provençaalse kruiden, gedroogd
    1 tl
  • langkorrelige rijst
    200 g
  • kidneybonen, uit blik afgespoeld onder koud water
    100 g
  • citroen enkel het sap
    ½
  • Kalamata olijven, ontpit
    60 g
    60 g ontpitte zwarte olijven
  • olijf, ontpit op z'n Provençaals
    60 g
  • verse peterseliebladeren fijngehakt
    1 el

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portie

Protides 11 g
Calories 1649 kJ / 391 kcal
Lipides 14 g
Fibre 11 g
Glucides 55 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...