Appareils et accessoires
Boekweit met champignons
Prép. 5min
Total 25min
4 porties
Ingrédients
-
hazelnoten geschild30 g
-
verse peterseliebladeren10 g
-
sjalotten gehalveerd100 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie20 g
-
250 g verse champignons, de Paris, in stukken (2-3 cm)verse champignons gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken (2-3 cm)250 g
-
witte wijn60 g
-
boekweitkorrels gespoeld250 g
-
water400 g
-
1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta1 ½ tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
boter20 g
-
gorgonzola in stukken50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
448.1 mg
Protides
14.8 g
Calories
1813.3 kJ /
433.4 kcal
Lipides
19.6 g
Fibre
8.7 g
Graisses saturées
6.5 g
Glucides
53.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Champignon
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Hummus
5min
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Pas d’évaluation
Goulash van linzen en champignons
45min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13h 30min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Pas d’évaluation
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1h
Quinoasalade
40min
Energierepen zonder toegevoegde suikers
1h 15min