Hartige Ratatouille Taart

Hartige Ratatouille Taart

3.7 3 évaluations
Prép. 40min
Total 1h 30min
4 porties

Ingrédients

Bladerdeeg
  • boter in stukjes gesneden (1-2 cm), gekoeld
    150 g
  • bloem plus extra voor het bestuiven
    300 g
  • water koud, plus extra voor het deeg
    90 g
  • zout
    ½ tl
Topping
  • courgettes ongepeld, uiteinden verwijderd (2-3 courgettes)
    350 g
  • pruimtomaten geheel (zie tip)
    350 g
  • zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt (1 pot van 250 ml)
    190 g
  • water
    30 g
  • verse bieslook met een schaar in kleine stukjes geknipt (1 zakje)
    10 g
  • zout plus extra voor het kruiden
    ½ tl
  • bloem om te bestuiven
  • vers gemalen zwarte peper
    1 snuifje
  • Parmezaanse kaas, geraspt
    60 g
  • melk om te bestrijken
  • verse basilicumbladeren
    10

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 portie

Sodium 622 mg
Protides 17 g
Calories 3572 kJ / 856 kcal
Lipides 59 g
Fibre 5 g
Graisses saturées 23 g
Glucides 61 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...