Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Bladerdeeg
- 150 g boter, in stukjes gesneden (1-2 cm), gekoeld
- 300 g bloem, plus extra voor het bestuiven
- 90 g water, koud, plus extra voor het deeg
- ½ tl zout
Topping
- 350 g courgettes, ongepeld, uiteinden verwijderd (2-3 courgettes)
- 350 g pruimtomaten, geheel (zie tip)
- 190 g zongedroogde tomaten, in olie, uitgelekt (1 pot van 250 ml)
- 30 g water
- 10 g verse bieslook, met een schaar in kleine stukjes geknipt (1 zakje)
- ½ tl zout, plus extra voor het kruiden
- bloem, om te bestuiven
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 60 g Parmezaanse kaas, geraspt
- melk, om te bestrijken
- 10 verse basilicumbladeren
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 3572 kJ / 856 kcal
- Protides
- 17 g
- Glucides
- 61 g
- Lipides
- 59 g
- Graisses saturées
- 23 g
- Fibre
- 5 g
- Sodium
- 622 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Pommes Dauphine
1h 40 min
Hummus
Pas d’évaluation
Parmezaan op plantaardige basis
Pas d’évaluation
Gerookte Mexicaanse bonensoep
Pas d’évaluation
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Pas d’évaluation
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Pas d’évaluation
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Pas d’évaluation
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Pas d’évaluation
Bibimbap burrito
45min
Drie soorten melk cake
Pas d’évaluation
Mini panettone
Pas d’évaluation
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2h