Appareils et accessoires
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Prép. 25min
Total 1h 45min
8 stuk
Ingrédients
Deeg
-
bloem250 g
-
veganistische margarine koud, in stukken120 g
-
water koud60 g
-
fijn zout½ tl
Garnituur en bereiding
-
veganistische margarine
-
teentjes knoflook1 - 2
-
sojameel om het ei te vervangen30 g
-
water60 g
-
tofu uitgelekt400 g
-
olijfolie30 g
-
voedingsgist2 el
-
zetmeel1 el
-
fijn zout1 tl
-
zwarte peper, vers gemalen¼ tl
-
nootmuskaat, gemalen¼ tl
-
bladspinazie, diepvries ontdooid, grof gehakt en uitgelekt (zie Tip)200 g
-
paneermeel2 el
-
cherry tomaat in twee gesneden150 g
-
amandelschilfers30 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
11 g
Calories
1480 kJ /
353 kcal
Lipides
21 g
Fibre
3.8 g
Glucides
29 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Iedereen Quiche!
6 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Pas d’évaluation
Volcano Steak Burgers
Pas d’évaluation
De eerste hap: Vruchtenpuree
Pas d’évaluation
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Pas d’évaluation
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30min
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Pas d’évaluation
Nasi Goreng
40min
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12h 20min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Pas d’évaluation
Omelet Caprese
30min
Vegan moussaka
1h 50min
Groentepannenkoekjes
20min