Appareils et accessoires
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
Prép. 15min
Total 1h 25min
8 porties
Ingrédients
Vinaigrette
-
extra vergine olijfolie140 g
-
witte azijn60 g
-
citroensap30 g
-
Dijon mosterd1 tl
-
ahornsiroop15 g
-
gedroogde basilicum5 tl
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
Rode biet
-
rauwe rode bieten in hun geheel, klein van formaat800 g
-
water1110 g
-
rucola115 g
-
burrata225 g
-
granaatappelpitten (optionnel)2 el
-
pecannoten (optionnel) gehakt2 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
418.1 mg
Protides
8.2 g
Calories
1234.5 kJ /
295 kcal
Lipides
24.2 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
6.5 g
Glucides
12.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basis
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Pas d’évaluation
Courgettesoep met munt
35min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Sinaasappel-currydressing
10min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45min
Chocoladetaart met sinaasappel
2h 40min
Tiramisu Smoothie
5min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Kokos Dahl
25min
Rode bietensalade
10min