Appareils et accessoires
Roergebakken champignons
Prép. 5min
Total 55min
4 porties
Ingrédients
-
water1000 g
-
300 g verse champignons, de Paris, in plakjesverse champignons gemengd (bv. shiitake, koningsoester...), in plakjes300 g
-
olie50 g
-
sjalotten gehalveerd80 g
-
teentjes knoflook2
-
verse gember in plakjes (2 mm)25 g
-
lente-uien in plakjes, en iets meer om af te werken40 g
-
Chinees vijfkruidenpoeder1 ½ tl
-
2 - 3 snuifjes gemalen cayennepeper, (zie variant)lange rode chilipepers gedroogd, Chinees (zie tip)5 - 6
-
water1 tl
-
maïzena (zetmeel)1 tl
-
60 g sojasaus, lichttamari saus60 g
-
oestersaus40 g
-
½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 tl
-
1 - 1 ½ el suikerbruine suiker1 - 1 ½ el
-
zout½ tl
-
jasmijnrijst200 g
-
courgettes in plakjes100 g
-
wortel (± 100 g), in julienne gesneden1
-
Chinees koolblad in plakjes100 g
-
babymaïs uit blik, uitgelekt (optionnel)80 g
-
verse sojascheuten80 g
-
geroosterde sesamolie om te besprenkelen
-
sesamzaad als afwerking
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1161.3 mg
Protides
10.9 g
Calories
1686.1 kJ /
403 kcal
Lipides
13.8 g
Fibre
4.9 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
62.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Champignon
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Gestoomde Chinese groenten
30min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25min
Bloemkool korma
2h 20min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1h 20min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Roergebakken Groenten
Pas d’évaluation
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1h 20min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1h 10min
Champignons of zwammen met look
20min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3h 15min